Mirakel piller lurar dig!

Jag blir så irriterad när jag ser alla dessa mirakel piller som ska hjälpa en att gå ned i vikt. DE FUNGERAR INTE!

Allt är bara ett påhitt för att företag ska tjäna pengar, sorgligt nog är det jätte många människor som tror på dessa piller och slösar otroligt mycket pengar i hopp om att de ska gå ned i vikt. Allt de här företagen säger är bara skit snack, du kommer inte att kunna gå ned i vikt genom att svälja piller, inse det! Istället för att gå ned i vikt stoppar du i dig massor med kemikalier som du inte ens vet om och det i din älskade kropp!

Nej! Om man vill gå ned i vikt så ska man äta rent och motionerna. Med att äta rent menar jag, hålla dig undan från all bearbetad mat, så som mat från mcdonalds, burger king, osv. Skippa allt friterat, godis, bullar, ja allt som innehåller snabba kolhydrater och mättat fett. Tänk också på att bara för att du motionerar betyder det inte att du kan komma hem efteråt och smälla i dig vad som helst. Om du vill gå ned i vikt så är det 20/80 som gäller, 20% kommer från träningen och 80% från kosten. 

Det finns också speciella fett förbrännings piller som ska hjälpa en att bränna fett snabbare. Hjärtat pumpar snabbare och på så sätt ökar pulsen och du bränner mer fett även när du vilar. Det här är inte bra för hjärtat, det är inte naturligt att hjärtat ska pumpa så snabbt så länge och detta kan senare leda till hjärtattacker! 
Okej, vi säger att du nu riskerar detta och väljer att ta dessa piller, vad som händer då är, visst, du förbränner mer kalorier, men oftast så bränner du så pass många kalorier att du kommer under din dagliga intagnings gräns, vilket oftast för tjejer är 1200kcal och detta kan senare leda till att när du slutar med pillrena och börjar äta vanligt igen så kommer du att gå upp alla kilon som hade försvunnit. Alltså din kropp går i hunger läge, du går ned i vikt för stunden men sedan när du börjar äta tänker kroppen, oh shit, nu måste vi passa på att lagra allt fett för att det säkert kommer att komma en nästkommande hunger period!

Tänk på det här alla fina tjejer och killar. Tro inte på allt skit som finns där ute utan lyssna på er kropp och gör saker som får den att må bra, så kommer ni också att må bra i slutändan.

Kram på er
 
 
1 Lollee:

skriven

Sund kost och träning är det enda som verkligen hjälper. Kroppen är gjord för att röra på sig inte för att ta massa piller.

Kommentera här: