Dansen löser mina problem

Usch vilken dag, haha. Sov bara 4 timmar, försov mig, kom sent till marknaden och sen tvingades jag nästan vara kvar längre än jag skulle. Ja, idag blev jag väldigt irriterad på en klasskamrat, denna person har väckt så mycket hat i mig så det inte finns. Men ska inte snacka för mycket eftersom att alla kan läsa min blogg...
 
Har iallafall fått svar från skolan om mitt kontrakt och nu är det så att läkaren inte kunde intyga att jag verkligen är allergisk mot färgen eftersom att jag inte har genomgått några medicinska tester. Så mina kära vänner jag kommer inte att flytta ut första december, utan det blir i slutet av januari då. Det värsta är att jag nu måste betala halva hyran för det nya huset för att kunna behålla det. Men jag löser nog det med ett deltidsjobb, har tittat runt lite och sett att de letar efter hur mycket folk som helst som kan tänka sig att jobba deltid.
 
Vart väldigt irriterad idag efter allt men det löste sig efter min danslektion. Har ju fortsatt med att dansa magdans här i Holland och känner verkligen hur positiv jag är efter varje lektion! Min lärare är verkligen inspirerande och har så mycket positiv energi i sig! :)
 
Nä nu ska jag decka i sängen, orkar knappt hålla ögonen öppna!
 
Jag och Alex, min granne :)
 
 
 
 

Zucchini, ris och fisk

Gud vad jag vill att den här förkylningen ska gå över så att jag kan bli normalt aktiv igen. Jag ska snart gå och lägga mig och försöka sova för imorgon ska jag med företaget till Arnhem (ligger ca 1 timme bort härifrån) och sälja alla våra resterande produkter. Vi ska mötas upp 07.30, jobbigt va!? Jag kommer nog att vara helt slut imorgon när allt är klart.
 
Ni får sova så gott!
 

Idag lagade jag en väldigt god middag. Ugnsbakad zucchini med ris och riven ost. Till det åt jag fisk :)
 
 

Fortfarande sjuk

Heej mina sötnosar. Har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag är ju då fortfarande sjuk och då finns det inte så mycket som händer i mitt lilla liv. Det jag har gjort idag är att jag har varit på en lektion och det var otroligt jobbigt eftersom jag satt där och snöt mig hela tiden, haha. Sen gick jag till affären och köpte massor med citroner, man måste ju äta mycket C-vitaminer när man är sjuk och citron innehåller mest C-vitamin. 
 
Jag har inte fått något svar från skolan än ang. mitt kontrakt, hoppas att de mailar mig imorgon annars får jag väl ringa och kolla vad det är som händer, hehe.
 
Nej nu ska jag dricka te och läsa lite! Kram på er
 
Har blivit beroende av att dricka te med citron i. Kan inte dricka vanligt te längre för det smakar inte lika gott, haha.