Otroligt motiverad

Godmorgon alla!
 
Hoppas alla mår super bra och har haft en trevlig helg. Min helg har endast bestått av plugg, hehe. Önskar att jag kunde ha kunnat göra roligare saker, typ som att gå ut och äta mcdonalds, haha. Nej nej, jag håller ju på med min 12 veckors diet så det går inte.
 
Men hörrni jag har något att berätta för er, gissa vad!? Vägde mig själv imorse och gissa vad jag väger!? 71,5kg!!!
Är glad so fan! Såhär lite har jag nog aldrig vägt i vuxen ålder. Jag är nu ännu mer motiverad än vad jag var när jag startade förra veckan. Men tänk er själva liksom, här är en tjej som alltid har vägt lite mer än vad man ska och alltid varit lite mullig och nu så kommer jag ned till en vikt som jag aldrig har nått förut, på väg mot en finare och sundare kropp!

Åh jag längtar tills jag ska sätta upp före och efter bilderna, kommer att vara helt underbart att se vilket resultat detta har gett!

 
 
 
 

Stormen är här!

Vilken jäkla dag alltså. Hade hela dagen lektioner och satt i en timme och väntade för att sista lektionen skulle börja. Går dit och så kommer läraren och säger att han ställer in lektionen pga ovädret som var på väg mot Holland från England. Snacka om att hela skolan var i panik när jag var på väg ut, haha. Alla tåg hade blivit inställda och de elever som bodde lite längre ifrån Amsterdam kunde inte ta sig hem längre. 
 
När jag väl kom ut så blåste det som aldrig förr, helt galet. Höll nästan på att flyga iväg och kunde heller inte cyckla för att vinden var så stark. Såg även en gammal tant några gator ifrån där jag bor som bad en kille hjälpa henne hem med hennes cykel för att hon inte kunde ta sig dit (bodde på andra sidan vägen typ). 
 
Ja.. Glad var jag att jag fick komma hem i alla fall. Ute är himlen helt mörk blå och det åskar som bara den.
 
Nu sitter jag och klunkar i mig min protein shake, för att strax så ska jag träna magen i en timme!
 
Trevlig kväll alla <3
 
 

Kan inte välja

Jag har suttit nu, och jag skojar inte, jag har suttit i 2 timmar och försökt välja vilken bild från photoshooten som ska bli min nya header. Snacka om beslutsångest, blir fan knäpp snart, haha. Har i alla fall kommit ner till 6 bilder från 120, så det är lite lättare nu. Men fan, tror nog jag skippar det ikväll och tittar igen imorgon, kanske jag då har det lite lättare att välja.
 
Näe, nu ska jag göra mina 60 squats. Har nämligen startar med en 30 dagars squat challenge! Jepp! Min rumpa måste lyftas upp lite minsann!