Saknar dig redan syrran

Hej!
 
Hade verkligen inte tid att skriva imorse eftersom att jag försov mig och jag skulle hämta min syster med bilen utanför hennes hotell. Det var en super mysig dag, jag och syrran åkte in till stan och åkte med en liten båt kryssning genom kanalerna, shoppade, åt och sedan åkte vi hem till mig och fika. Det blev ingen Madame Tussauds denna gång eftersom att det inte fanns någon tid och vi tyckte att båten skulle vara roligare. Haha, min pojkvän och syrrans man gick runt på mässan, de hade tydligen skit kul, men jag garvar ihjäl mig när jag tänker på hur de två kommunicerade med varandra. Min syrras man kan nämligen inte prata engelska och han har värsta svenska/serbiska dialekten när han pratar, haha.
 
Kom nyss hem från att ha lämnat dem på flygplatsen. Är lite ledsen eftersom att jag känner att tiden har gått så snabbt, jag kommer att sakna dem oerhört mycket! Men de kommer väl och hälsar på igen i vår någon gång.
 
 
Lite bilder från båten :)

Tävling - Vinn en egen domän!

Nu har ni chansen att vinna ett Webbdo Diamant konto i 1 år tillsammans med ett domännamn. Värde 1320 kr inkl.moms. Ett domännamn kan se ut såhär; www.tävling.nu, www.tävling.se. Perfekt för er som vill bli av med .blogg.se i er url! Tävlingen avslutas 2/2-2013
 
Det enda ni behöver göra är att:

1. Länka till tävligen på er blogg eller gilla min sida på facebook.
2. Sedan klickar ni på den oranga knappen under och kommenterar eventuellt länken till ert inlägg.

Anmäl dig till tävlingenTill kunder så erbjuder Webbdo nu även webbhotell från 9 kr/mån med inkluderat domännamn!
 
 

Ny design!

Äntligen är min nya design här, visst blev det fräschare? Gillar speciellt att jag nu kan lägga upp stora bilder på bloggen. Har också kontakt med en fotograf och jag ska boka tid hos han snart för att ta lite fina bilder ;) Skulle vara bra för då skulle jag lägga upp en finare header!