Alla hjärtans dag

Godmorgon!

Idag är det alla hjärtans dag och jag längtar som fan eftersom att idag ska jag och min pojkvän även fira vår 2 års dag. Vår 2 års dag var den 11e, men vi kunde tyvärr inte fira den dagen pga hans jobb. Så ikväll ska vi laga en god middag tillsammans och mysa hela natten lång. Haha, jag har köpt lite roliga saker inför ikväll, 2 pennor som smakar och med dem kan man rita på varandra. Den andra saken är godis string, men det är väl klassiker? Alla har väl sett ett par sånna eller hur?

Vad ska ni hitta på ikväll? <3

Självförsvar och yoga

Hej hej!
 
Jag gick upp tidigt imorse för att gå på en lektion, men när jag vaknade så var jag extremt tjock i halsen och det gjorde ont som bara den. Så jag drack en kopp te och gick och la mig igen, sen vaknade jag vid 12 för att idag skulle vi ha vår sport lektion och det var också en dubbel lektion idag och då om jag skulle missa den skulle jag ja ha missat två lektioner sammanlagt. Så det var bara att ta sig upp och åka iväg, det var så jobbigt. Som tur är behövde inte vi göra några extremt utmattande saker. Vi hade Akido (självförsvar) och sen yoga. 
 
Nu tänkte jag äta lite vårrullar och sedan måste jag sätta igång med att plugga lite. Har inte gjort något alls hittills. 
 
Kramar <3
 

Kiwi innehåller mest vitaminer!

Hej alla! 
 
Jag har haft det ganska proppat med lektioner idag, så därför har det inte blivit några inlägg. Måndagar kommer väl att vara lite sådana. Tror också att jag börjar bli sjuk, min hals är jätte svullen så jag har gått och handlat massor med frukt som jag ska trycka i mig de här dagarna. Har köpt massor med citroner som jag ska pressa och hälla i mina teen. Men det som speciellt har mycket C vitamin i sig är kiwi. Visste ni att skalet har mer vitaminer i sig än själva innerdelen? Så nu ska jag äta kiwi med skal på!