Tillbaka igen på torsdag?

Hej alla.

Det här är så typisk.. Åkte hem till min pojkvän igår och gissa vad som hände!? Jag glömde att ta med mig min laptop. Hur dum kan man bli egentligen?

Så skriver det här inlägget från min mobil eftersom den är den enda i detta hus som har svenskt alfabet som tangentbord.

Men ska se nu om det går att överföra bilder och så till min pojkväns dator, annars kommer jag ta en liten paus med bloggandet tills jag kommer hem igen och det är torsdag/fredag.

Love youuuu

Queensday på tisdag!

Shit, shit, shit. Är så taggad! På tisdag är det nämligen queensday här i Holland och den sista dessutom! I år krönas kungen så det kommer inte att bli fler queensdays framöver. Så det blir 3:e och sista året i rad jag firar det. 
 
För er som inte vet; queensday i Holland är drottningens födelsedag, hela landet festar från morgon till kväll, alla klär sig i orange (Hollands färg) och bara dricker, dricker och dricker. Människor kommer världen över för att se det. Haha, holländarna vet ju hur man festar (det är därför jag bor här), hihi. Tänk om det kunde vara ett sånt festande i Sverige också när kungen fyllde år.
 
I år ska vi till samma fest igen som vi gick på förra året, beat the bridge i Arnhem. Vi kommer att åka med vår lilla party grupp (ca 30 st) med en buss som vi har hyrt! Och yes, det är en hardstyle fest vi ska på! Det ska bli härligt eftersom jag inte har gått på en hardstyle fest sen min vän var här i februari!
 
Meeen, vad tycker ni om min outfit som jag ska införskaffa till festen!? (Orkar inte köra med orange tröja i år igen, så det blir en rosa istället)

 
Skor - zalando.com
T-shirt - veromoda.com
Jeans - hm.com