Påsk fondue

Vi har ätit en sån god påsk middag, nämligen fondue. Ja, jag vet, det är mycket olja jag har fått i mig nu, men glöm inte att på tisdag börjar min 8 veckors diet och det kommer att vara tufft och jobbigt, så nu passar jag på att mumsa i mig mycket gott.
 
Hur som helst var det en super god och mysig middag med hela min pojkväns familj. Här i Holland är det nämligen en tradition att äta fondue när det är påsk. Jag tycker att det är super kul med fondue eftersom att jag aldrig gjorde det i Sverige innan jag flyttade till Holland.
 
Nej nu ska jag titta på någon film med min darling och sen blir det sängen. Imorgon bitti blir det en till påsk middag fast hemma hos min pojkväns mormor och morfar.
 
Glad påsk alla <3
 

Bröd är onyttigt!

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker. Jag har en rumskompis som "försöker" att gå ned i vikt. Hon typ går och tänker på vad hon äter hela tiden och går runt och pratar om det så mycket. Men sen så äter hon bröd till frukost, alltså massa mackor med pålägg. Förstår folk inte hur onyttigt bröd är? 
 
Bröd är också den värsta fienden om du vill gå ned i vikt, det innehåller så mycket kalorier så det smäller! Jag har inget emot bröd annars, tvärtom jag tycker bröd är jätte gott och skulle kunna äta det varje dag. Men vill man gå ned i vikt och äta hälsosamt måste man slänga ut bröd ur sitt liv, inte helt och hållet kanske, men så mycket så man inte äter det varje dag! Jag själv tar någon bröd skiva kanske var tredje vecka eller så.
 
Sumpa brödet och må bättre!
 
 

Läckra designer på naglar

Gud, det känns som att det var evigheter sedan jag gjorde naglar på någon. Förut jobbade jag ju nästan varje dag med nagel förlängningar och nu typ ingenting. Gör inte ens gele naglar på mig själv mer. Det kommer stunder då jag saknar det rejält och jag får ibland sån stor lust att sluta skolan och öppna en nagel salong här i Amsterdam. Det skulle vara något va? En salong i Amsterdam, vilken dröm. Men jag måste ju sluta skolan först och sedan får vi se vad som händer...

 

Har hittat bilder på ur snygga design naglar!