Vart ska vi åka?

Sitter och planerar min semester lite grann. Snart är det ju dags att åka iväg någonstans. Jag och min pojkvän vill ju åka iväg på en sista minuten resa, men vi har ingen aning om vart vi ska åka!
 
Först tänkte vi åka till Turkiet, men nu har jag hört att det börjar bli lite ostadigt där och att de inte rekommenderar turister att åka dit. Någon annan som vet mer om det här? Så vart ska vi åka om inte till Turkiet??
 
Kanske ska ta och kolla in bokasmart.se. De säger att man kan jämföra sista minuten resor där. Någon som vet om det är en bra hemsida eller inte?
 
Kram på er
 
 

Decibel 2013

Hej alla! Hoppas ni mår bra!
 
Själv har jag så mycket att göra, proven är om 3 veckor och har så mycket jag måste lära mig, pff. Det är inte som förra året då vi hade terminerna uppdelade i 2 block, så då hade vi 2 prov för varje ämne och nu har vi bara 1!
 
Men nu lämnar vi de tråkiga nyheterna. Jag har en super duper härlig nyhet! Jag vägde mig nämligen imorse och det gjorde verkligen min dag eftersom att... JAG HAR KOMMIT UNDER 80 KG! Jag väger 79,8! Helt fantastiskt. Allt nyttigt ätande har verkligen visat resultat, 4,5 kilo... BORTA! Detta gör mig så motiverad att fortsätta framåt och kämpa på.
 
Kanske får en fin kropp till Decibel 2013 i augusti. Festivalen som jag alltid har velat gå på! På lördag släpps biljetterna och jag ska HA dem! Har också lyckats att få med en klasskompis och hans flickvän, hihi. Roligt eftersom att de aldrig har gått på en hardstyle fest förut. Helt sjukt ju, de är holländare men har aldrig gått på en hardstyle fest. Folk kommer ju från hela världen för att gå på de festerna här i Holland! Haha, känner mig som en missionär, får folk att tro på min "religion" ;)
 
Här kommer trailern till Decibel och... FAN VAD JAG LÄNGTAR!
 
 

Vecka 4

Är nästan sen 1 hel vecka med detta inlägg för att jag inte har haft tillgång till min dator. Men nu kommer det iallafall!
 
Vecka 4 gick otroligt bra. Vill säga att jag inte alls kände något söt sug eller typ pizza sug, vilket jag är otroligt glad över. Nu är det bara 4 veckor kvar av min 8 veckors bikini diet! 
 
Blev bara lite besviken på att mina cm inte har minskat denna vecka, har till och med ökat med 2 cm runt höfterna, men tror nog att jag bara var svullen. Har däremot minskat i kilo!
 
Denna vecka kunde jag också inte träna så mycket som jag skulle ha gjort eftersom att jag brände mig själv i solen, så träningen var lite förstörd. Men det ska jag ta igen i vecka 5!
 
Resultaten för denna vecka:
  • Midja: 80 cm
  • Höfter: 103 cm (+2)
  • Lår: 67 cm
  • Armar: 30 cm
  • Vikt: 80,9 kg (-0,9)
*Numren inom parenteserna visar hur mycket jag har minskat sedan förra veckan
 
(Den här bilden togs 2 dagar innan jag vägde mig sista dagen i vecka 4, därför är det +0,2 gram på bilden)