Träffade min idol, CRYPSIS!

Hej!

Har inte skrivit på ett tag eftersom att det inte har funnits så mycket att skriva om. Jag har för det mesta pluggat och tagit det lugnt. I lördags var jag på en hardstyle fest här i min pojkväns stad efter den åkte jag på en världens förkylning och blev sängliggande tills idag. Nu börjar jag äntligen bli normal, haha. Usch, det är inte kul att bli sjuk när man är ledig!

Men nu måste jag berätta vad som hände på festen. Jo, jag träffade nämligen min idol dj inom hardstyle, Crypsis! Hade precis kommit ut från toaletten och var på väg mot dans golvet när min kille sa, "titta vem det är som går där ;)". Haha, det tog inte ens en sekund och vipps så hade jag lämnat min pojkvän och sprungit fram till Crypsis. Hahaa, frågade först om det verkligen var han och sen så sa jag hur mycket jag älskade honom "blink blink", haha. Han var jätte trevlig, super normal kille, inte som vissa andra dj:s som tror sig vara någonting. Frågade även min kille senare om jag kunde få en "free card" för den kvällen, men det var han inte så happy om :P Hahaha!/ Jag & snyggingen Crypsis ;)

Glömde det viktigaste av allt...

Godmorgon!

Hoppas att ni har sussat gott, det har iaf jag :) Idag är det en härlig dag för att jag är... LEDIG! Wiho!
Men det betyder inte att jag kan ligga och dega framför tvn hela dagen. Har massa plugg som måste hinnas göras innan lovet är slut, har nämligen gjort en egen liten planering för dessa 3 veckor om hur mycket jag måste göra varje dag. Men har bestämt mig att hinna klart med allt innan middagen och sen på kvällen göra saker som jag tycker är kul.
 
Blev så irriterad och arg på mig själv igår, haha. Jag åkte nämligen hem till min pojkvän igår och gissa vad jag glömde att packa ned. Hade med mig allt förutom... VÅGEN! Ahhh, vad irriterad jag blir när jag tänker på det. Men jag är ju busy med att gå ned i vikt och då väger jag mig varje morgon för att se hur det går, och nu kommer jag inte att kunna se det. Nu vet jag ju inte om det går bra eller inte. Pratade dock lite med min pojkvän och han sade att det kanske skulle vara kul att inte väga sig enda tills jag kommer hem och sedan väga mig och se hur bra resultatet är. Hm, det kanske också skulle vara något. Men fortfarande, jag kan ju nu inte se om jag gör rätt eller fel...

Men det som räddar mig nu är mitt centimeter mått som jag, som tur nog, inte glömde att ta med.

Näe,nu ska jag sätta igång med pluggandet :)

Puss på er
 
 

Mirakel piller lurar dig!

Jag blir så irriterad när jag ser alla dessa mirakel piller som ska hjälpa en att gå ned i vikt. DE FUNGERAR INTE!

Allt är bara ett påhitt för att företag ska tjäna pengar, sorgligt nog är det jätte många människor som tror på dessa piller och slösar otroligt mycket pengar i hopp om att de ska gå ned i vikt. Allt de här företagen säger är bara skit snack, du kommer inte att kunna gå ned i vikt genom att svälja piller, inse det! Istället för att gå ned i vikt stoppar du i dig massor med kemikalier som du inte ens vet om och det i din älskade kropp!

Nej! Om man vill gå ned i vikt så ska man äta rent och motionerna. Med att äta rent menar jag, hålla dig undan från all bearbetad mat, så som mat från mcdonalds, burger king, osv. Skippa allt friterat, godis, bullar, ja allt som innehåller snabba kolhydrater och mättat fett. Tänk också på att bara för att du motionerar betyder det inte att du kan komma hem efteråt och smälla i dig vad som helst. Om du vill gå ned i vikt så är det 20/80 som gäller, 20% kommer från träningen och 80% från kosten. 

Det finns också speciella fett förbrännings piller som ska hjälpa en att bränna fett snabbare. Hjärtat pumpar snabbare och på så sätt ökar pulsen och du bränner mer fett även när du vilar. Det här är inte bra för hjärtat, det är inte naturligt att hjärtat ska pumpa så snabbt så länge och detta kan senare leda till hjärtattacker! 
Okej, vi säger att du nu riskerar detta och väljer att ta dessa piller, vad som händer då är, visst, du förbränner mer kalorier, men oftast så bränner du så pass många kalorier att du kommer under din dagliga intagnings gräns, vilket oftast för tjejer är 1200kcal och detta kan senare leda till att när du slutar med pillrena och börjar äta vanligt igen så kommer du att gå upp alla kilon som hade försvunnit. Alltså din kropp går i hunger läge, du går ned i vikt för stunden men sedan när du börjar äta tänker kroppen, oh shit, nu måste vi passa på att lagra allt fett för att det säkert kommer att komma en nästkommande hunger period!

Tänk på det här alla fina tjejer och killar. Tro inte på allt skit som finns där ute utan lyssna på er kropp och gör saker som får den att må bra, så kommer ni också att må bra i slutändan.

Kram på er