Disneyland Del 1

Hej hej hej!

Haha, är helt slut! Har haft lektioner hela dagen, satt där som en zombie och lyssnade på alla lärare. Men det gick bra i alla fall. Det har varit så mycket nu som har hänt sedan fredag. Disneyland resan var redan för mycket och nu så fort jag är tillbaka är det redan full action igen. 

Men nu undrar ni säkert hur det var i Disneyland eller hur!?

DET VAR AWESOME! Min dröm gick verkligen i uppfyllelse, det är verkligen som alla säger, en dröm. Allt var så fint och det fanns så mycket att se, som en saga! Massor med karuseller och berg och dalbanor, allt var fint dekorerat och eftersom att vi valde att åka nu i november så var det jul tema, super mysigt, speciellt på kvällen med alla lampor och belysningar. Tänk om hela världen kunde se ut så va! Som en disneypark :)

Men gash jag önskar att vi hade stannat där längre, haha. 2 till dagar där skulle ha suttit perfekt! Det fanns så mycket mer jag ville se, detaljer och så, utforska varenda hörna.
 
Det tråkiga och mest negativa med denna resa enligt mig är att 2 av mina klasskompisar som jag åkte med (vi var 5 totalt), förstörde min resa och vistelse lite grann. På lördag redan klockan 17 ville de gå hem, eller ja tillbaka till hotellet, för de frös tydligen. De hade alla jätte tunna kläder på sig och såklart de frös då! Jag fattar inte hur man inte kan packa med sig varmare kläder när man vet att man ska vara ute och gå hela dagen i kylan. Men inte nog med det, de ville även åka hem klockan 3 på söndagen för att komma hem tidigt. Det värsta av allt, som smeten på kakan liksom, köpte de inte biljetten till parken för söndagen, utan de satt i ett café och väntade på resten av oss tills klockan blev 15. Jag tycker det här var så jäkla dåligt gjort av dem, varför valde de att åka med till disneyland från första början liksom? Usch var så jäkla förbannad.

Men hursomhelst, den tiden jag var där var helt underbar och det kan ingen ta ifrån mig!


Det var ganska dimmigt när vi först kom dit på lördagen, här är början till parkeringen! Kostade 15 euro per dag att parkera... Svindyrt...

Laser spel!


Älskade all juldekoration


Det ökända disney slottet!
 
 
 
1 ELIN:

skriven

åh va kuuul, vill också :D

Kommentera här: