Queensday på tisdag!

Shit, shit, shit. Är så taggad! På tisdag är det nämligen queensday här i Holland och den sista dessutom! I år krönas kungen så det kommer inte att bli fler queensdays framöver. Så det blir 3:e och sista året i rad jag firar det. 
 
För er som inte vet; queensday i Holland är drottningens födelsedag, hela landet festar från morgon till kväll, alla klär sig i orange (Hollands färg) och bara dricker, dricker och dricker. Människor kommer världen över för att se det. Haha, holländarna vet ju hur man festar (det är därför jag bor här), hihi. Tänk om det kunde vara ett sånt festande i Sverige också när kungen fyllde år.
 
I år ska vi till samma fest igen som vi gick på förra året, beat the bridge i Arnhem. Vi kommer att åka med vår lilla party grupp (ca 30 st) med en buss som vi har hyrt! Och yes, det är en hardstyle fest vi ska på! Det ska bli härligt eftersom jag inte har gått på en hardstyle fest sen min vän var här i februari!
 
Meeen, vad tycker ni om min outfit som jag ska införskaffa till festen!? (Orkar inte köra med orange tröja i år igen, så det blir en rosa istället)

 
Skor - zalando.com
T-shirt - veromoda.com
Jeans - hm.com
1 Lisa:

skriven

Men så är det väl inte? Queens Day firas ju för drottningens (avlidna) mamma, dvs förra drottningen :)

Ha en fin Queens Day! :)

Svar: YES! haha tänkte skriva det, men orkade inte lägga till det! Haha men så är det, du har rätt! Drottningen nu valde att ha kvar det här datumet eftersom att det är så kallt på hennes egna födelsedag, och då är det inte så kul med partaj!
Adela Dimerius

2 Johanna:

skriven

Snygga skor!

Kommentera här: