Skydda dina paket!

Hej!

Hoppas att det är bra med er idag!

Sitter nu och funderar lite på hur jag ska skicka över lite presenter till Sverige. Eftersom att jag inte kommer att åka och hälsa på i Sverige på ett bra tag, måste jag nog skicka över sakerna till Sverige genom posten.

Vissa saker är lite mer ömtåliga än andra, så det är inte bara att stoppa in dem i en kartong eller påse och skicka iväg dem. Man kan använda sig av vilket material som helst men det viktigaste ar att skydda de ömtåliga sakerna.

Beroendes på hur stor saken/sakerna är kan man använda olika sorts skydd. Jag t.ex. ska skicka iväg lite Holländska porslin dekorationer, de är ganska små men ändå ömtåliga.

Eftersom att det är presenter som jag ska skicka iväg kommer jag först att lägga in dem i en presentkartong, ju mindre desto bättre, för då slipper man betala mer i post avgift.
För att minimera risken att sakerna går sönder under transporten kommer jag att lägga in sizzle inne i kartongen och runt om sakerna. De ser ut såhär:


Och sedan för att göra det ännu säkrare och så att inte present kartongen slits, kommer jag att lägga in present kartongen inuti en annan mer normal kartong.

EP 50 Easypac 305x215x50mm  20st

 

 

 

 

 

Det finns såklart andra metoder också som man kan använda sig utav. Men det viktigaste att tänka på är att skydda sakerna i paketet så mycket som möjligt innan man skickar iväg sakerna.

Har är ett företag som säljer olika sorters kartonger och andra hjälpmedel som man kan använda sig utav för att skicka paket, både inom Sverige och utomlands: PostEmballage24