Dansen löser mina problem

Usch vilken dag, haha. Sov bara 4 timmar, försov mig, kom sent till marknaden och sen tvingades jag nästan vara kvar längre än jag skulle. Ja, idag blev jag väldigt irriterad på en klasskamrat, denna person har väckt så mycket hat i mig så det inte finns. Men ska inte snacka för mycket eftersom att alla kan läsa min blogg...
 
Har iallafall fått svar från skolan om mitt kontrakt och nu är det så att läkaren inte kunde intyga att jag verkligen är allergisk mot färgen eftersom att jag inte har genomgått några medicinska tester. Så mina kära vänner jag kommer inte att flytta ut första december, utan det blir i slutet av januari då. Det värsta är att jag nu måste betala halva hyran för det nya huset för att kunna behålla det. Men jag löser nog det med ett deltidsjobb, har tittat runt lite och sett att de letar efter hur mycket folk som helst som kan tänka sig att jobba deltid.
 
Vart väldigt irriterad idag efter allt men det löste sig efter min danslektion. Har ju fortsatt med att dansa magdans här i Holland och känner verkligen hur positiv jag är efter varje lektion! Min lärare är verkligen inspirerande och har så mycket positiv energi i sig! :)
 
Nä nu ska jag decka i sängen, orkar knappt hålla ögonen öppna!
 
Jag och Alex, min granne :)